En İyi Lüks Seçenek Rolex President ref. 118235

replika saat replika saatRolex Day-Date, daha yaygın takma adı kısmen bileziğinin tarzından gelen dünyanın en başarılı saatçisinin amiral gemisidir. President bileziğinin üç yarım daire bağlantısı vardır ve bu, çeşitli alanlardaki en iyi insanlar olmak üzere birçok seçkinin uzun süredir tercih ettiği bir replika saat tam da doğru miktarda formalite ekler.
Ancak, her Rolex tasarımı gibi Day-Date, bir bileşeni diğeriyle değiştirerek görsel etkisini ve kişiliğini önemli ölçüde değiştirebilen bir bukalemun modelidir. Böylece Oyster’ın düz bileziğini President bileziğiyle değiştirmek, saate hemen daha rahat ve rahat bir hava katar. Ref, bildiğimiz bu anlık çok yönlülüğün en iyi örneklerinden biridir.Ref8235.
Şimdi, ana eli çevirerek iki takvim işlevini ilerletmek yerine, tepeyi ikinci konuma çekip saat yönünde bir kez çevirerek tarih bir konum atlanabilir, saat yönünün tersine çevrilmesi de aynı şekilde gün sayısını değiştirecektir. saat 12 penceresinde.
Day-Date ref.Ref8235, 2005 yılında piyasaya sürüldü ve yeni tescilli metal Everose’u kullanan ilk Rolex replika saat biriydi. Markanın diğer metalleri gibi, Everose de Rolex’in Cenevre’deki Les Acacias İmalathanesindeki dökümhanesinde dövülür ve Rolex’in gül altınına verdiği isimdir. Bu 18 ayar alaşım, kendine özgü sıcak bir renk vermek için bakırla karıştırılmış saf altından ve doğal tonlarda mühürlemek için az miktarda platinden oluşur. Adından da anlaşılacağı gibi, bu karışım, hangi ortama maruz kalırsa kalsın rengin asla solmamasını sağlar.
Model 118235, 36 mm’lik bir modeldir. 118235, kurulduğu günden bu yana Day-Date’in standart boyutu olan 36 mm’lik bir modeldir, ancak koleksiyon artık çok başarılı bir 40 mm serisine de sahiptir. Bir zamanlar bir erkek saati için bile çok büyük bir boyut olarak kabul edilen 36 mm, artık erkekler gibi oldukça orta boy olarak kabul ediliyor ve kadın izleyiciler arasında popüler.
Kadranı çevreleyen, referans numarasında “3” ile gösterilen oluklu bir çerçevedir. Bu, Day-Date’in kendisi gibi yalnızca değerli metallerden yapılan eski madeni para stilinden gelişen, replika Rolex tarafından hala kullanılan en eski çerçeve türlerinden biridir. Sade, pürüzsüz çerçeve tipinden daha göz alıcı ve dikkat çekici olan, çevresini saran hafif dalgalı tırnaklar hem ışığı hem de gözü yakalayarak kopya saatin bilekte öne çıkmasını sağlar.
Kadranın kendisi söz konusu olduğunda, tahmin edebileceğiniz gibi, herkes için bir şeyler var. Bu Referans 118235, klasik siyah ve beyazdan bazı güzel güneş patlaması pembelerine ve mavilerine kadar çeşitli renklerde gelir. Saat işaretleri Romen veya Arap rakamlarıyla mevcuttur veya Day-Date’den bahsettiğimiz için elmas ve safir sıkıntısı yoktur. Oyster kayış, Oyster katlanır toka ve hızlı ayarlama için Easylink uzatma sistemi ile birlikte gelirken, President kayış, imza niteliğindeki Crownclasp ile birlikte gelir. Bu gizli toka, kayışın kesintisiz bir zincir gibi görünmesini sağlar.