replika Rolex

mark richards, Rolex Sydney Hobart şampiyonu ve onun replika Rolex Yacht-Master ref 16622

Avustralya’da en ünlü denizci olarak işaretleyiniz richards o on replika Rolex Yacht-Master modelleri kadar satın söyledi. Ancak, o asla onları giyer ama yine de izlemek durumlarda saklayın. Neyse ki, biz onu videoları film şansı vardı. biz de portre sanatçısı Vince Fantauzzo ile yaptığım ilk bir, ‘ellerinde üzerinde zaman’, saat yapımı ve yelken arasındaki örtüşme bakarak. ‘Ben İzle seviyorum Neden başka biri onun saatini seviyor neden sebeple ilgili. şeyler overcomplicate için bir ihtiyaç vardır. yanı sıra, bunlardan sekiz ‘Rolex Sydney Hobart’ demek.
mark Richards’ın şans tılsımı, o Rolex Sydney Hobart Yat yarışı kazanmak için 2005 yılında elde ettiği Rolex Yacht-Master ref 16622. O zamandan beri, o çıkarmış değil.replika Rolex
ayrıca, yorucu yat ırk 71 yıllık tarihinin en t başarılı kaptan olarak, o en muzaffer yat onun güçlü su bazlı atı, mevcut yarış rekortmeni Yabani Yulaf XI sayesinde. Biz rastladı ancak, biz sadece teyel manevralar ve strateji konuşmak yoktu, biz, hem de saatine hakkında Rolex Yacht-Master (ref 16622) konuştuk. 2005 yılında kazandı beri, bir o kapalı almamıştır. Yabani Yulaf XI Rolex Sydney Hobart yat yarışı ilk satır onur aldı çok benzer kronometre o kazandı. Bugün devam eden bir on yıl süren kazanan çizgi bir başlangıcıdır.
swiss devi bir uncharacteristically oynak hareket, bu taze, renkli kontrast bir nefes vardır. Hepimizin ama sarılı ediyorum bu, günün sonunda oldu. sağlam bir kavrayışa, söyleyeyim onun olduğunu – – Ben işareti ile el sıkıştı ve güle güle dedi. O sana bir kez daha eşini görüyor olacağım, benim kavramak tutulan söyledi. Orada benim iyi şanslar çekicilik var.
Bizim makro ve o arama yapmak ve bir olay için hazırlanıyor, sette süpürdü buzlu 16622 yavaş tava filme zaman. fakat, aynı zamanda, onun önünden izlemek izin vermedi. o birlikte her yere gitmek ve el bileği kapalı bile 15 dakika acı vardı, gerçeği söyler. hatırlamak için bir saat hikaye yerleşmek.
Bu Rolex Yacht-Master replika saat bir göz ve kendiniz görün. Rolex bugün dev yapılan her şey ama bir farkla vardır.

mark richards, Rolex Sydney Hobart şampiyonu ve onun replika Rolex Yacht-Master ref 16622” hakkında 1 yorum

  1. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Yorumlar kapalı.